Komt ze terug, is ze er vervolgens niet meer

Het leven nam het allemaal even over. Ik had, en heb, zoveel energie om weer te gaan bloggen, maar het ontbrak me even aan tijd. Of laat ik het zo zeggen: ik had mijn prioriteiten niet helemaal lekker op orde haha. Dus komt ze terug, is ze er vervolgens niet meer. Handig! Maar niet heus.

Ik denk dat iedereen het wel eens mee maakt: je wil zoveel, maar een dag heeft maar 24 uur. De afgelopen maanden lag mijn prioriteit bij mijn gezin én het uitbreiden van mijn bedrijf. Dat uitbreiden heb ik vooral via instagram gedaan, maar nu is het tijd om daar ook mijn blog bij te betrekken.

Het grappige is dat ik het nog best spannend vind om weer een blog te beginnen. Jarenlang schreef ik elke dag op mijn beauty- en later mamablog, maar nu ik het weer voor de lol ga doen komt opeens die spanning om de hoek kijken. Als er iets is wat ik heb geleerd de afgelopen jaren dan is dat wel dat groei vooral plaats vindt buiten je comfortzone. Dus daar ga ik: volledig buiten mijn comfortzone en gewoon weer groeien. Want hoe lekker is het om iets te doen wat je spannend vindt en dan achteraf fucking trots op jezelf zijn? Juist, enorm lekker!

Afgelopen weekend was daar wel weer een mooi voorbeeld van. We hadden het eerste Health & Wellness summit met ons team van Amare. Ik zat in de organisatie en heb samen met een groep fantastische vrouwen een geweldig event opgezet. We hadden niet al teveel tijd, maar we hebben het geflikt. Er waren fantastische sprekers uit ons team. Niet alleen Nederlanders, maar ook Amerikanen. Als klap op de vuurpijl kwam onze CEO Jared Turner ook spreken. Hoe geweldig is dat?

Uit mijn vorige blogperiode weet ik nog dat ik niks durfde. Geen filmpjes opnemen, niet pratend op social media en al helemaal niet in mijn eentje naar een persevent. En nu? Nu doe ik het gewoon allemaal én heb ik zelfs op het podium gestaan. Allemaal dingen die ik niet voor mogelijk hield toen ik zo diep in mijn depressie en angst zat.

Supplementen hebben me veel gebracht en ik ben er trots op. Het lijkt nu wel een beetje een Marije-adoratieblog te worden en weet je? Dat is het gewoon ook. Ik ben gewoon trots en ik denk dat we dat allemaal op onszelf mogen zijn.

Waar ben jij trots op?