Terug na lang weg geweest

Ik geloof dat het 2010 was. Of was het 2011? Anyway, ergens rond die tijd begon ik met bloggen. Eerst een beautyblog en daarna een mamablog. Bloggen, of eigenlijk schrijven, is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. Hele verhalen schreef ik voor de lol. Gewoon, omdat het kon.

In 2019 was ik er klaar mee en ben ik vrij abrupt gestopt. Inmiddels was ik vrij succesvol geworden en verdiende ik er ook geld mee. Dat was leuk, maar bracht ook zorgen met zich mee. Zeikende klanten, de druk om elke dag te posten, late-night schrijfsessies waar ik als moeder van twee eigenlijk helemaal geen zin in had. Nou ja, ik was het gewoon zat.

En nu zitten we in 2023. Inmiddels moeder van drie kinderen en fervent instagrammer. Of instagramverslaafde, zo kan je het ook noemen. Ik wil weer gaan schrijven, maar dan wel op mijn eigen manier met mijn eigen voorwaarden. Schrijven ga ik doen als ik er zin in heb en tijd voor heb. Voorlopig zal ik dus nog niet dagelijks posten (of wel, als het zo uit komt), maar ik ga wel weer lekker aan de slag.

Hier zal je vooral posts lezen over mijn leven als thuisblijfmoeder met een eigen bedrijf. Ik zal gaan schrijven over mijn gezin, Hapy Juice, mijn leven, ons leven samen. Eigenlijk gewoon over dingen die mij bezighouden. Mocht je ergens benieuwd naar zijn of vragen hebben, stel ze dan gerust. Ik ben het makkelijkste te bereiken via mijn instagramaccount.